Door onze jarenlange ervaring op het gebied van complexe veranderingstrajecten weten wij precies wat organisaties nodig hebben bij het doorvoeren van Het Nieuwe Werken. Werk3.0 heeft zelf bij eerdere implementaties van Het Nieuwe Werken in ggz-organisaties ondersteunende producten ontwikkeld. Deze producten bieden wij aan, ook los van implementatietrajecten. Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van deze producten, neemt u dan contact met ons op voor een aanbod op maat.

Trainingen
Werk3.0 heeft diverse trainingen in het productaanbod, zowel voor medewerkers als management. Deze trainingen zijn vooral gericht op het bewustworden van de mogelijkheden van een andere werkwijze, het veranderen van gedrag en het sturen op resultaten.

Events / Masterclass
Werk 3.0 organiseert met regelmaat events rondom Het Nieuw Werken in de GGZ. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de masterclass te volgen. Meer weten? Klik door naar de site van Werk3.0

De site wordt mogelijk in browsers als IE6 en IE7 niet juist weergegeven. Installeer IE8 of open de site in een andere browser.

The site may not display correctly in browsers like IE6 and IE7. Install IE8 or open the site in another browser