Genomineerde Parnassia Groep behaalt tweede plaats Duurzaam Werken Award

Bij het jaarcongres Duurzaam Werken 2013 op 11 november is de tweede plaats voor de Duurzaam Werken Award ten eer gevallen aan de Parnassia Groep. Wij zijn hier reuze trots op! A.S.R. Verzekeringen, een grote speler op het gebied van duurzaam werken hebben we hiermee achter ons gelaten. Wij feliciteren Ricoh Nederland die een zeer verdiende eerste plaats in ontvangst mocht nemen.

Voor de jury bleek het een moeilijke beslissing welke deelnemer welke plaats toebehoorde. Ricoh Nederland won uiteindelijk de award door hun hoge en creatieve inzet op ecologische duurzaamheid door digitalisering bij hun klanten te stimuleren, waardoor ze een deel van hun eigen bedrijf overbodig maken. Zij maken een dappere transitie door om te overleven in een veranderende markt. Petje af.

De Parnassia Groep is al een aantal jaar hard aan de slag stap voor stap Het Nieuwe Werken door te voeren. Duurzaamheid staat ook bij ons hoog in het vaandel. Zowel op maatschappelijk vlak als op ecologisch vlak. Het streven is om onze cliënten goedkopere én betere zorg te bieden met behoud van het plezier in het werken voor onze medewerkers. Concreet betekent dit dat we ons onder meer richten op e-health behandelingen voor cliënten, minder reistijd door videoconferencing, besparingen op vierkante meters, papierloos vergaderen, digitale leermodules voor medewerkers en natuurlijk waar mogelijk tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Op het gebied van ecologische duurzaamheid vallen er zeker nog slagen te maken. Maar een tweede plaats voor de Duurzaam Werken Award is voor een geestelijke gezondheidszorgorganisatie absoluut een reden om trots te zijn en gestaag door te gaan met de implementatie van Het Nieuwe Werken.

De nominatiefilm

Comments are closed.
* required

De site wordt mogelijk in browsers als IE6 en IE7 niet juist weergegeven. Installeer IE8 of open de site in een andere browser.

The site may not display correctly in browsers like IE6 and IE7. Install IE8 or open the site in another browser