E-learning module Het Nieuwe Werken biedt medewerkers meer zelfregulering - www.nieuws3punt0.nl

E-learning module Het Nieuwe Werken biedt medewerkers meer zelfregulering


Films, Missie & Visie, Producten

In oktober 2013 heeft Werk3.0 een kennisevent georganiseerd. Tijdens dit event spraken de partners van Werk3.0 over hun specifieke Het Nieuwe Werken-expertise. Bekijk de filmimpressie van het event.

Ook de e-learning module kwam aan bod. Deze online cursus over Het Nieuwe Werken is ontwikkeld voor en door medewerkers van de Parnassia Groep, onder begeleiding van de Parnassia Academie, het interne opleidingsinstituut. Door de input van diverse medewerkers uit verschillende vakgebieden, alle ervaringsdeskundig waar het om de transitie van de reguliere werkmanieren naar Het Nieuwe Werken betreft, sluit de module precies aan op de behoefte van medewerkers in deze veranderende situatie. Geheel volgens Het Nieuwe Werken kunnen medewerkers de module volgen waar en wanneer dat hen het beste uitkomt.

Volg gerust de demo van de e-learningmodule  (www.werk3punt0.nl )om een indruk te krijgen wat het oplevert:

De e-learning module voorziet in de benodigde kennis voor medewerkers zodat zij goed op de hoogte zijn van alle nieuwe begrippen en mogelijkheden om het gesprek te kunnen aangaan over Het Nieuwe Werken op hun afdeling. Aan het eind van de module krijgen de deelnemers de mogelijkheid voor zichzelf een ontwikkelplan op te stellen. De ervaring leert dat medewerkers die de e-learning module hebben doorlopen positiever tegen de veranderingen in hun werkgedrag en –manieren aankijken.

Werk3.0 biedt de e-learning module aan organisaties aan als tool bij de transitie naar Het Nieuwe Werken. De licentiekosten bedragen € 25,- per medewerker.

Meer informatie:

Marc Baars, programmamanager Het Nieuwe Werken Parnassia Groep
T 06-51 58 49 05
M marc.baars@parnassiagroep.nl Close

De site wordt mogelijk in browsers als IE6 en IE7 niet juist weergegeven. Installeer IE8 of open de site in een andere browser.

The site may not display correctly in browsers like IE6 and IE7. Install IE8 or open the site in another browser