Met uw organisatie ook aan de slag met Het Nieuwe Werken. - www.nieuws3punt0.nl

Met uw organisatie ook aan de slag met Het Nieuwe Werken.


Artikelen

Wilt u met uw organisatie ook aan de slag met Het Nieuwe Werken? Kijk dan op de website van het O&O-fonds GGZ www.werkenindeggz.nl voor de Routeplanner. Deze routeplanner is tot stand gekomen met subsidie van het Europees Sociaal Fonds en het O&O-fonds GGZ in het kader van het ESF-project Actie E: sociale innovatie, duurzame inzetbaarheid sectoren. De routeplanner is bedoeld voor projectleiders of programma-managers Het Nieuwe Werken (HNW) in de ggz. Het instrument is ontwikkeld om hen te ondersteunen bij de invoering van HNW en om te voorkomen dat elke ggz-organisatie afzonderlijk het wiel moet uitvinden.

De routeplanner kan u helpen om:
• te verkennen welke doelen u wilt bereiken
• te bepalen welke maatregelen daarbij horen
• te ontdekken of de visie van HNW u daarbij kan helpen
• HNW voor te bereiden, in te voeren, te evalueren en te borgen.

Bovenstaande tekst staat ook op de website van het O&O-fonds. Mocht deze tekst te lang zijn voor jullie website, dan kun je ook volstaan met: Wilt u met uw organisatie ook aan de slag met Het Nieuwe Werken? En wilt u niet zelf het wiel uitvinden? Kijk dan op de website van het O&O-fonds GGZ www.werkenindeggz.nl voor de Routeplanner.

Close

De site wordt mogelijk in browsers als IE6 en IE7 niet juist weergegeven. Installeer IE8 of open de site in een andere browser.

The site may not display correctly in browsers like IE6 and IE7. Install IE8 or open the site in another browser